Glow At Home Peel Kit

Glow At Home Peel Kit fra ZO Skin Health er en hjemmebehandling for en klarere, jevnere hud med mer glød. Den er perfekt før en begivenhet der du trenger umiddelbar glød.

  • ZO Enzymatic Peel og ZO Exfoliation Accelerator fjerner døde hudceller og får frem en synlig klarere, mykere og lysere hud.
  • ZO Vitamin C Serum gir antioksidantboost og bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen.

Kittet inneholder

ZO Enzymatic Peel 50ml.

Eksklusiv peelings-creme, som skånsomt fornyer hudoverflaten. Produktet er effektivt til å utjevne, hydrere samt gi øyeblikkelig glød. Peelingen kan brukes både på ansikt og kropp, og skal ikke vaskes av.

ZO Exfoliation Accelerator 30ml.

Effektivt kompleks med melke- og glykolsyre, der eksfolierer døde hudceller og reduserer tilstopninger. Produktet gir effektiv hudfornyelse, samtidig med at det beroliger og beskytter huden. Perfekt til oljeret, tilstoppet og akne hud. Er også fantastisk som ekstra eksfoliering mod linjer og rynker.

ZO 10% Vitamin C Self-Activating 20ml.

Unik formulering med en kraftig dose stabilisert som korbinsyre fornyer hudoverflaten og tilfører glød til huden. Produktet bidrar til å minimere fine linjer og rynker, samt sikre en mer jevn hudtone.

Bruk

Vi anbefaler at man renser og klargjør sin hud med Getting Skin Ready før peeling. Getting Skin Ready består av Gentle Cleanser, Complexion Renewal Pads og Exfolating Polish.

  1. ZO Getting Skin Ready
  2. Påfør ZO Enzymatic Peel (ikke vask av)
  3. Påfør 2–3 pump Exfoliation Accelerator (ikke vask av)
  4. Påfør 10% C Vitamin Self-Activating (ikke vask av) Produktene skal sitte på huden i minimum 3 timer.

Vi kan anbefale at man sover med peelingen over natten. Du vil våkne opp med den vakreste glød i ansiktet.

Behandlingen kan gjentas flere ganger i uken


kr 1 635,00