Dermapen + ZO behandling

ZO Firming Serum Accelerated behandling kan brukes sammen med dermapen, og på den måten vil hudens fasthet og spenst aktiveres ved å stimulere hudens eget elastin og kollagen.

Med teknologien i ZO Firming Serum støttes hudens naturlige fornyelse av kollagen og elastin, som videre bidrar til en stram og fast hud.

ZO Firming Serum Accelerated gir antioksidant og anti-inflammatorisk støtte, og supplerer hydrering av huden. Ingrediensene i ZO Firming Serum bidrar også til at overgangen mellom epidermis og dermis styrkes. Kort forklart kan du oppnå en fastere og strammere hud, og har du opplevd tap av elastisitet og kontur vil du absolutt kunne få gode resultater med dette produktet.

Konseptet «Lift - Tighten - Firm» er spesielt utviklet for å stimulere huden i ansiktet til å bli fastere og strammere, og dermed gi en mer definert ansiktskontur.

Effektiviteten av serumet er klinisk dokumentert i en uavhengig tredjepartsstudie over 24 uker. Etter tolv ukers behandling hadde 97% fått fastere hud, 93% hadde fått strammere hud og 86% mente de hadde fått en sunnere hud.

Anbefalt bruk:

ZO Firming Serum Accelerated flettes inn som en del av Prevent + Correct behandlingen i klinikk. Resultatet blir forsterket ved å fortsette behandlingen hjemme.

Begge ZO accelerated serumene er utviklet for bruk i klinikk med fortsettelse av behandling hjemme.

Slik gjør du:

Påfør fem dråper serum etter ZO Daily Power Defense Serum i morgenrutinene dine, etter behandling i klinikk. Påfør så serumet i ansiktet og på halsen, morgen og kveld, og fortsett til alt serumet er brukt opp. Man kan regne med at serumet varer i ca to uker.