Om oss

Vår kompetanse, din trygghet!

Når du kommer som gjest på vår klinikk skal du være trygg på at den som utfører behandlingen har tilstrekkelig kompetanse og erfaring. Hos A2 Hudklinikk i Bergen sentrum møter du sykepleiere med over 10 års erfaring og spesialkompetanse innen injeksjonsbehandlinger med Restylane og Botox.

Vi er en autorisert Restylaneklinikk som innebærer at behandler har omfattende opplæring og support av Q-Med og Galderma som er leverandør av Restylane og Azzalure (populært kalt botox).

Anette Bruland

Injeksjonssykepleier/daglig lederAnette ble uteksaminert sykepleier ved Høgskolen i Bergen i 2009, og har tidligere yrkeserfaring innen medisinsk, kirurgisk og psykiatrisk avdeling. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2012 og har tidligere jobbet som assisterende klinikksjef ved Akademikliniken i Bergen.

Anette er injeksjonsspesialist på behandlinger med Restylane og Botulinumtoxin. Hun har lang erfaring innen den medisinske hudpleieserien ZO Obagi, og har flere avanserte kurs innen hudbehandling med ZO Skin health gjennom Hudhelse AS.

Anette er opptatt av å skape forskjell med et naturlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde. Du kan være trygg på at du får den beste behandlingen som kan tilbys i dag.


Anne Marit Arnestad

InjeksjonssykepleierAnne Marit har lang og allsidig bakgrunn som sykepleier og har de siste 20 årene jobbet som kosmetisk sykepleier med blant annet 10 år som klinikksjef ved Akademikliniken i Bergen.

Anne Marit er injeksjonsspesialist på behandlinger med Restylane og Botuliniumtoxin. Hun har lang erfaring innen den medisinske hudpleieserien ZO Obagi og har flere avanserte kurs innen hudbehandling med ZO Skin health gjennom Hudhelse AS.

Anne Marit er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde. Du kan være trygg på at du får den beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Bjørn Rosenberg

Ansvarlig legeDr. Bjørn E. Rosenberg er en svært erfaren plastikkirurg som er spesialist i estetisk kirurgi. Han har utført et betydelig antall kosmetiske inngrep og har et svært godt renome. 
Bjørn er seksjonsoverlege for plastikkirurgi ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter.