Om oss

Vår kompetanse, din trygghet!

Når du kommer som gjest på vår klinikk skal du være trygg på at den som utfører behandlingen har tilstrekkelig kompetanse og erfaring. Hos A2 Hudklinikk i Bergen sentrum møter du sykepleiere med over 10 års erfaring og spesialkompetanse innen injeksjonsbehandlinger med Restylane og rynkebehandling.

Vi er en autorisert Restylaneklinikk som innebærer at behandler har omfattende opplæring og support av Q-Med og Galderma som er leverandør av Restylane.

Anette Bruland

Injeksjonssykepleier/daglig lederAnette ble uteksaminert sykepleier ved Høgskolen i Bergen i 2009, og har tidligere yrkeserfaring innen medisinsk, kirurgisk og psykiatrisk avdeling. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2012 og har tidligere jobbet som assisterende klinikksjef ved Akademikliniken i Bergen.

Anette er injeksjonsspesialist med over 10 års erfaring innen Restylanebehandlinger og rynkebehandlinger. Hun har også lang erfaring innen den medisinske hudpleieserien ZO Obagi, og har flere avanserte kurs innen hudbehandling med ZO Skin health gjennom Hudhelse AS.

Anette er opptatt av å skape forskjell med et naturlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde. Du kan være trygg på at du får den beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Anne Marit Arnestad

InjeksjonssykepleierAnne Marit har lang og allsidig bakgrunn som sykepleier og har de siste 20 årene jobbet som kosmetisk sykepleier med blant annet 10 år som klinikksjef ved Akademikliniken i Bergen.

Anne Marit er injeksjonsspesialist på behandlinger med Restylane. Hun har lang erfaring innen den medisinske hudpleieserien ZO Obagi og har flere avanserte kurs innen hudbehandling med ZO Skin health gjennom Hudhelse AS.

Anne Marit er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde. Du kan være trygg på at du får den beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Elizabeth Gjuvsland Gundersen 

Injeksjonssykepleier 

Elizabeth er utdannet sykepleier og har jobbet i spesialisthelsetjenesten siden 2016. Hun er sertifisert kosmetisk sykepleier hos Amabilis Academy, og utfører injeksjonsbehandlinger med fillers, rynkebehandling og mesoterapi.

Elizabeth er opptatt av å fremheve din naturlige skjønnhet, slik at du blir fornøyd med resultatet og føler deg som den beste utgaven av deg selv. Det er viktig for Elizabeth at du føler deg trygg og godt ivaretatt.

Elizabeth er lidenskapelig opptatt av hudhelse. Hun vil hjelpe deg å oppnå en strålende og sunn hud ved å skreddersy program med den beste medisinske hudpleien som tilbys på markedet.

Bjørn Rosenberg

Ansvarlig lege

Dr. Bjørn E. Rosenberg er en svært erfaren plastikkirurg som er spesialist i estetisk kirurgi. Han har utført et betydelig antall kosmetiske inngrep og har et svært godt renome.

Bjørn er seksjonsoverlege for plastikkirurgi ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter. 

Kontakt oss

A2 Hudklinikk

Nedre Korskirkealmenningen 2, 
5017 Bergen

(+47) 913 00 730

info@a2hudklinikk.no