Restylane

Hva er Restylane laget av?

Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Gelen injiseres rett under huden, og gjenoppretter volum og strukturer uten å påvirke mimikk. Produktet gir umiddelbare og langvarige fordeler uten å være permanent, slik at du står fritt til å vedlikeholde virkningen.

Hvor brukes Restylane

Restylane er fleksibelt og kan brukes til å jevne ut linjer i ansiktet, få fyldigere lepper, forme ansiktskonturer. Restylane kan også brukes på hals, decollète og hender for å få en glattere hud.

Hvor brukes Restylane mest?

De vanligste behandlingene med Restylane brukes på:

  • Linjen fra nesen til munnviken - nasolabiale linjer
  • Lepper - forstørrelse, fukt eller leppekontur
  • For å rette opp munnvik som henger ned 
  • Forming av kinn og hake
  • Oversiden på hender, decollète og hals
  • Hudforynging av ansiktet
  • Nese - redusere små ujevnheter, søkk eller skjevheter

Hvor lenge varer en behandling med Restylane?

En av de store fordelene ved Restylane er at effekten er langvarig, men ikke permanent. Varighet vil alltid være noe individuelt avhengig av indikasjon, hudtype, livsstil, alder, medisiner, kjønn osv. Etter den første behandlingen anbefales normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 9-12 måned. Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder. Mange opplever at varigheten er enda lenger, spesielt ved gjentagende behandlinger. Dette dokumenteres også i studier, men vi ønsker ikke å love mer enn det vi kan holde.

Hvordan foregår en behandling?

Etter en samtale om hva slags behandling du ønsker, injiseres små mengder Restylane i huden. Det tilfører derved fuktighet, struktur og naturlig volum som jevner ut synlige linjer, gir finere konturer eller fyldigere lepper.

Gjør behandling med Restylane vondt?

Dette er individuelt og avhengig av indikasjon. Vi påfører bedøvelseskrem på huden før behandling. De fleste kunder synes ikke behandlingen er vond. Restylane leveres i tillegg både med og uten integrert bedøvelse, samt med spesialdesignede svært tynne nåler.

Kan det være skadelig?

Restylane er naturlig med veldig lav risiko for bivirkninger. Det er en av de mest brukte og testede produktene i verden, med over 20 millioner behandlinger siden Restylane ble lansert i 1996. Man kan få små irritasjoner i huden etter injeksjon som forsvinner etter 1-2 dager. Leppeforstørrelser kan gi hovne lepper i noen dager. I noen få tilfeller kan det gi hevelser og blåmerker, som også forsvinner etter en kort stund. Sikkerhet og effekt av Restylane støttes av flere uavhengige, kliniske forskningsrapporter.

Hva skjer dersom jeg ikke ønsker å vedlikeholde behandlingen. Blir det verre enn før da?

Nei, snarere tvert imot. Studier og mangeårig erfaring viser at Restylane stimulerer/ hjelper kroppen til å produsere mer kollagen, så uansett vil det bli bedre enn utgangspunktet.


A2 Hudklinikk har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.