RESTYLANE SKINBOOSTERS

30.05.2024

Nå er det mulig å gi huden en fuktighetsboost innenfra. Restylane Skinboosters leverer et tynt lag av mikrodråper av hyaluronsyre under hudens overflate, hvor den trekker til seg vann og gir langvarig, dyptvirkende tilføring av fuktighet.
Du får et friskt og strålende utseende som varer lenge.

Hvorfor Restylane Skinboosters?

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i huden og gjør den myk og tilfører fuktighet. Med alderen, eller ved eksponering for stressende omgivelser, kan mengden hyaluronsyre i huden reduseres, slik at huden delvis mister fukt og elastisitet.

Restylane Skinboosters gjenoppretter hudens naturlige balanse. Den øker hudens elastisitet og motvirker tørr og ru hud. Huden blir jevn og gjenfuktet for et friskt og sunt utseende.

Behandlingsområder

Restylane Skinboosters tilfører fuktighet til- og mykgjør områder som føles tørre, har mistet elastisiteten eller der fine linjer og rynker har begynt å dukke opp.

Behandlingsområder: Restylane Skinboosters kan brukes på huden i ansikt, hals, utringing og hender.

Kliniske studier har påvist den langvarige effekten av Restylane Skinboosters. Leger rapporterer at Restylane Skinboosters gir kundene en jevnere hud med mer glød.


Restylane Skinboosters gjenoppbygger gradvis hudens fuktighetsbalanse og mykhet. Et typisk behandlingsprogram starter med tre behandlinger med fire ukers mellomrom. Du vil se forbedring allerede etter den første behandlingen, men den fulle effekten ser man etter den siste behandlingen. Etter de innledende behandlingene anbefales en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned for et varig resultat.

Slik fungerer det

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff som har en unik evne til å binde vann. Det holder vevet i kroppen mykt, fuktet og fleksibelt.

Kroppens naturlige hyaluronsyre bygges opp og brytes ned i raskt tempo (24–48 timer). For at hyaluronsyren i Restylane Skinboosters skal holde lengre, i flere måneder og opptil seks måneder og iblant et helt år5, forsinkes nedbrytingen gjennom tverrbinding av hyaluronsyremolekylene.6

Slik bygger Restylane Skinboosters opp små «reservoarer» av fuktighet under hudens overflate som gir langvarig fukt og glød.

Vanlige spørsmål

Hvordan forbereder jeg meg før konsultasjonen?

Du kan alltid komme på en konsultasjon før den første behandlingen. Tenk over hva du vil oppnå og om du har spørsmål. Vi forteller deg om hvordan Restylane Skinboosters kan brukes på en trygg måte for å gi deg et friskt og strålende utseende. Vi går også gjennom din medisinske historie. Etter konsultasjonen bør du føle deg velinformert om Restylane Skinboosters og vite hvilke resultater du kan forvente deg.

Hvem bør ikke behandles med Restylane Skinboosters?

Personer med en kjent allergi mot hyaluronsyrebaserte produkter bør ikke behandles, heller ikke personer med blødersykdommer eller aktive hudsykdommer som betennelse, infeksjon eller svulster i- eller i nærheten av behandlingsområdet. Diskuter bivirkninger, advarsler og forholdsregler med behandleren før behandling med Restylane Skinboosters.

Om du har dype rynker og linjer vil kanskje en annen behandling være å foretrekke. Spør behandleren hvilken behandling som gir best resultat for deg.

Aldersgrense: 20 år. 

Kan jeg behandles med Restylane Skinboosters når jeg er gravid?

Restylane Skinboosters har ikke blitt testet på gravide eller ammende kvinner.

Hvordan utføres en behandling med Restylane Skinboosters?

Behandlingsområdet desinfiseres. Etterpå injiseres små dråper med hyaluronsyre like under hudens overflate gjennom en tynn injeksjonsnål for å tilføre fuktighet tilbake til huden. Lidokain, en lokalbedøvelse, fjerner det meste av ubehaget knyttet til behandlingen.

Hvor lang tid tar en behandling med Restylane Skinboosters?

En behandling tar ca. 15–45 minutter avhengig av behandlingsområdet. For å oppnå et optimalt nivå innledes programmet vanligvis med 2–3 behandlinger med 2–4 ukers mellomrom. Deretter anbefales vedlikeholdsbehandlinger hver sjette til tolvte måned.

Gjør behandlingen vondt?

Noen kan oppleve et lett ubehag. De fleste Restylane Skinbooster-produktene inneholder en integrert lokalbedøvelse, lidokain, for å gjøre behandlingen mer behagelig for deg. Du og behandleren din kan avgjøre om ytterligere smertelindring er nødvendig.

Hva skjer etter behandlingen?

Etter behandlingen får du nødvendig informasjon om hva som skjer etterpå. Det er normalt å oppleve et visst ubehag etter behandlingen, for eksempel rødhet, hovenhet, smerte, kløe, blåmerker eller ømhet i behandlingsområdet. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis innen én til to uker etter injeksjonen.

Hva bør jeg bruke eller unngå etter behandlingen?

  • Unngå å påføre sminke på huden rett etter behandlingen.
  • Et lett dekkende produkt kan brukes for å skjule rødhet etter ca. 24 timer.
  • En gultonet concealer kan brukes for å skjule blåmerker.
  • Mot rødhet anbefales bruk av en concealer med grønn- eller gulaktig nyanse.