Aknebehandling

Aknebehandling

Signatur aknebehandling

Sliter du med overflødig talg, kviser, synlige porer og ujevn hudtekstur?
Denne skreddersydde behandlingen kombinerer avanserte teknikker og kvalitetsprodukter for å kunne forbedre huden på en effektiv og skånsom måte. 

Behandlingsdetaljer:

  • Dermapen Microneedling: En innovativ behandlingsmetode som bruker små nåler for å stimulere hudens naturlige helingsprosess og jevne ut hudteksturen. Dermapen vil åpne opp og tilføre oksygen ned i huden der akne-bakteriene ligger. Disse bakteriene trives best i miljøer uten oksygen, og slik vil hudtilstanden forbedres. 

  • Complexion Clarifying Serum: Et kraftfullt serum formulert med aktive ingredienser som bidrar til å redusere kviser og forbedre hudkvaliteten. Serumet er spesielt utviklet for å bekjempe overflødig talgproduksjon og redusere synligheten og tilstopping av porer.

  • Retinol Peel: En profesjonell kjemisk peeling som inneholder retinol, en form for vitamin A kjent for sine hudforyngende egenskaper. Retinol Peel bidrar til å eksfoliere huden, redusere kviser og forbedre hudens tekstur og tone.

Få med ZO Complexion Clarifying Serum til hjemmebruk:

Etter første behandling får du med ZO Complexion Clarifying Serum til hjemmebruk. Dette produktet er spesielt utviklet for å opprettholde og forbedre resultatene fra behandlingen.

Priser:

  • Første behandling: 4200,-
    (inkludert Complexion Clarifying Serum for hjemmebruk)
  • Påfølgende behandlinger: 3500,- per behandling

Det anbefales ca 4-6 uker mellom hver behandling eller behandling ved behov. Hvor mange behandlinger som trengs vil variere ut i fra kundens hudtilstand.  
Reaksjoner som rød, tørr og sensitiv hud et par dager etter behandling er normalt.
Vi anbefaler å være ekstra forsiktig med sol i ca 4-6 uker etter behandling. SPF anbefales alltid!