ZO Peel

Ansiktsbehandlinger fra ZO Skin Health 


ZO Stimulation Peel 
En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer (glykol-, sitrus- og melkesyre) med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel. Anbefales i kur for langvarig og bedre resultat. 

ZO Restorative Peel
Kombinerer en unik blanding av melke-, sitron- og mandelsyre for å gi en skånsom overflateeksfoliering som umiddelbart forbedrer hudens hudtone og tekstur.  Den passer for alle hudtyper, spesielt matt, tørr og sensitiv hud. Kan også brukes av gravide og ammende, og er velegnet for personer med sensitive hudtilstander, rosacea og akne. 

ZO Skin Brightening Treatment - The Ultimate Red Carpet Treatment
Dette er den ultimate Glow behandlingen, luksuriøs og perfekt før en spesiell anledning! Her kombinerer vi AHA syrer, pigmenthemmere, vitaminer og ulike stimulerende ingredienser for å umiddelbart mykgjøre huden, jevne hudtonen, bedre elastisiteten og få huden til å gløde! Behandlingen inkluderer rens, Stimulation peel, masker og tilpassede hudproduktet. Anbefales i kur for optimalt resultat.

ZO Blemish & Oil Control Treatment
En perfekt behandling for deg med oljet hud, tilstoppede porer og kviser. Dette er en svært effektiv dyprens som eksfolierer bort døde hudceller og behandlingen inkluderer en ansiktsmaske som er spesialisert for å behandle talg og kviser. Ved behov og ønske kan vi også utføre utklemming.