ZO Stimulator Peel

Ansiktsbehandlinger fra ZO Skin Health 


ZO Stimulation Peel - original

En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel. Anbefales i kur for langvarig og bedre resultat. Kommer i to ulike varianter med enten glykolsyre eller mandelsyre som hovedkomponent. Mandelsyre kan også brukes av gravide og ammende, og er velegnet for personer med sensitive hudtilstander, rosacea og akne. 

I klinikken inkluderer vi nå Stimulation Peel i flere av våre behandlinger. I en hudkonsultasjon ser vi hvilken behandlingsprosedyre som er optimal for din hud. 

Tid 60 min, Pris 1500,- (kur med 5 behandlinger 6000,-)


ZO Skin Brightening Treatment - The Ultimate Red Carpet Treatment

Dette er den ultimate Glow behandlingen, luksuriøs og perfekt før en spesiell anledning! Her kombinerer vi AHA syrer, pigmenthemmere, vitaminer og ulike stimulerende ingredienser for å umiddelbart mykgjøre huden, jevne hudtonen, bedre elastisiteten og få huden til å gløde! Behandlingen inkluderer rens, Stimulation peel, masker og tilpassede hudproduktet.

Anbefales i kur for optimalt resultat.

Tid 60-70 min, Pris 1900,- (kur med 5 behandlinger 7500,-)


ZO Blemish & Oil Control Treatment

En perfekt behandling for deg med oljet hud, tilstoppede porer og kviser. Dette er en svært effektiv dyprens som eksfolierer bort døde hudceller og behandlingen inkluderer en ansiktsmaske som er spesialisert for å behandle talg og kviser. Ved behov og ønske kan vi også utføre utklemming.

Tid 60-70 min, Pris 1700,- (kur med 5 behandlinger 6500,-)