MASQ+ After Sun

Unn deg en fuktighetsgivende og avkjølende maske etter en dag i solen. Masken er beroligende, mykgjørende samt beskyttende og etterlater en fin glød. Du trenger hverken å smøre inn eller vaske bort noe. MASQ+ plasserer du enkelt over ansiktet. Len deg tilbake og nyt!

MASQ+ After Sun er fullpakket med aktive ingredienser som hudpleiende aloe vera og trollhassel, beroligende allantoin samt tindved som er rik på antioksidanter. Regelmessig bruk av MASQ+ After Sun etter du har vært i solen holder huden fuktighetsrik og hjelper dermed med å bevare brunfargen samt gir en fin glød.

  • Oppbevar gjerne i kjøleskapet for ekstra avkjølende effekt.

Masq+ er en skreddersydd cellulosemaske (sheet mask) som inneholder 23ml aktivt serum. Masq+ er tilpasset et nordisk klima og nordiske hudtyper, selv formen på masken er tilpasset etter europeiske ansiktsmål.

Bruk: Rengjør ansiktet og tørk lett med et håndkle. Legg masken over ansiktet. La virke ca 15-20 minutter. Ta av masken og masser inn gjenværende serum.

Tips: Bruk serumet som ligger igjen i pakken til å smøre inn hals og dekolletasje. Ikke kast masken rett etter bruk, ta heller masken og smør inn det siste serumet på armer og ben. På den måten tar du vare på alle viktige serumdråper.

kr 90,00