R E S T Y L A N E

21.02.2024

Skjønnhetsbransjen er et enormt marked, styrt av menneskers ønske om å være den beste versjonen av seg selv og føle seg bra. Behandlingsutvalget i dag er enormt og under stadig utvikling, men fillerbehandlinger har kommet for å bli. Dermale fillere er laget for å forynge og revitalisere huden. Restylane har i mange år stått som verdens største filler-produsent og kan fronte med over 100 millioner behandlinger på verdensbasis. Produktene er anerkjent for å være trygge og av eksepsjonell kvalitet som gir kunden gode resultater. På A2 hudklinikk opplever vi at de mange ulike fillerene fra Restylane dekker alle våre kunders behov på en trygg og god måte.

Restylane filler

Restylane er en rekke hyaluronsyrebaserte hudfyllere som brukes til å behandle fine linjer, rynker og volumtap i ansiktet. Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff i kroppen som bidrar til å opprettholde hudens fuktighet og elastisitet. Ved å injisere Restylane filler kan man gjenopprette volumet og minimere forekomsten av linjer og rynker.


Vanlige behandlinsområder:

Nasolabiale folder: Også kjent som smilelinjer, Restylane fillers kan brukes til å myke opp og redusere dybden av nasolabiale folder, og skape en jevnere og mer ungdommelig overflate.

Leppefyll: Kunder som søker fyldigere og mer definerte lepper kan dra nytte av Restylane filler-behandlinger. Injeksjonene gir en naturlig forsterkning av leppevevet, og gir volum og form til leppene.

Kinn: Å gjenopprette volum til kinnene kan løfte og konturere ansiktet, behandle slapp hud og skape et mer ungdommelig og skulpturert utseende.

Kjevelinjedefinisjon: For de som ønsker en mer definert kjevelinje, kan Restylane-fillers injiseres strategisk for å forbedre konturene og forbedre den generelle ansiktsharmonien.

Andre områder vi kan behandle er hake, folder mellom hake og underleppe, hals, decolletage og hender.

Behandlingsprosessen:

Før en behandling med Restylane filler vil en av våre sykepleiere gå gjennom en konsultasjon med deg for å vurdere dine individuelle behov og mål. Du må også fylle ut et helseskjema for at vi kan vurdere om du er kandidat for behandling. Før prosedyren kan en påføre lokal bedøvelse for å minimere ubehag. Fyllstoffet injiseres deretter i de målrettede områdene ved hjelp av fine nåler, med hele prosessen som tar omtrent 30 minutter til en time.

Obs; på A2 Hudklinikk har vi aldergrense 20 år på fillerbehandlinger. Vi behandler ikke kunder som er gravid/ammende

Resultater og gjenoppretting:

En av hovedfordelene med Restylane fillerbehandlinger er den minimale nedetiden forbundet med prosedyren. Kunder kan generelt gjenoppta sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandling. Resultatene er merkbare kort tid etter injeksjonene, med optimale resultater oppnådd innen noen få dager ettersom hevelse eller rødhet avtar. Effekten av Restylane fillers varer vanligvis seks måneder til et år, avhengig av det spesifikke produktet som brukes og individuelle faktorer.

På A2 Hudklinikk er vi injeksjonsspesialister med tilsammen over 30 års erfaring i bransjen. Vi er opptatt av å lytte til kundens ønsker og at du som kunde skal ha en trygg opplevelse. Med vår ekspertise tilbyr vi behandlinger med naturlige og vakre resultater.