Eksempler på utførte arbeider

 

Referanser

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.


Kjøp ZO Brightalive, ZO Renewal Crème eller ZO Recovery Crème - og få ZO Daily Power Defense 15ml & 3x ZO Skin Brightening Sheet Masque i gave. Verdi 1123 kr!
Perfekt som julegave!

Ekstra julekampanje:
Kjøp ZO Growth Factor Eye Serum, få ZO Complexion Clearing Masque med applikator.
(PS! ZO Complexion Clearing Masque har holdbarhet...

November og julebordsesongen byr på mange festligheter, og vi ønsker at huden skal være like vakker på hvert event. November kampanjene handler om nettopp dette, HYDRERING OG GLØD!

Kampanje 1
November - så langt lageret rekker
Kjøp ZO Wrinkle & Texture Repair, ZO Firming Serum, ZO Daily Power Defense eller ZO Growth Factor Serum -
og få...

Høsten fører med seg tørrere og kaldere luft, og huden trenger litt ekstra pleie. Derfor er utgangspunktet for kampanjen hydrering og anti-age. Når du kjøper et Illuminating AOX serum, får du med en Firming Serum 28ml i gave til en verdi av 1516 kroner. Vi har også 10% på alle kit og du får en lekker toalettmappe og Hydrating Créme...

I september får du 20% rabatt på Dermapenbehandlinger. Kjøper du en pakke på 3 behandlinger får du 30% rabatt (du velger selv når du vil utføre behandlingene).

En solrik sommer gjør mye med huden vår. Noen opplever ujevn pigmentering, mens andre opplever at huden ser mer livløs ut. ZO Growth Factor Serum omtales ofte som «litt magi på boks» og er en super start for å få huden tilbake i toppform. Huden på kroppen trenger også litt «tender loving care» etter en lang sommer. ZO...

JULI KAMPANJE

03.07.2023

Sommeren og juli måned med svale kvelder, lyse netter og lange dager ute gjør godt for både kropp og sjel. Håret blir lysere, huden mer gylden og man føler seg litt ekstra fin i sommerkjolen, som har hengt bakerst i garderobeskapet gjennom en lang vinter. Juli måned er uten tvil også høysesong for bruk av solkrem.
Derfor har...

Straks er juni her med årets lengste og lyseste dager. Dermed er timingen perfekt for lansering av hele tofantastiske lysbeskyttende nyheter denne måneden; ZO Sheer Fluid Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50 og ZO Gel Sunscreen Broad-Spectrum SPF 50 - utviklet med vekt på at de skal kunne passe for enhver livsstil med ulike behov.
Dette er solkremer som...

ZO Balancing Cleansing Emulsion er utviklet spesielt for sensibel hud, og til bruk etter behandlinger.
For å sikre grundig fjerning av tung sminke eller seig solkrem på hud som ikke er hypersensitiv, kan Balancing Cleansing Emulsion brukes som en forrens – etterfulgt av en ZO® vannløselig rengjøringsmiddel: Gentle Cleanser, Exfoliating Cleanser...

Endelig er våren her for fullt, og vi bruker mer og mer tid utendørs. Vi feirer denne lyse, deilige tiden med en knallgod kampanje. Når dere kjøper Renewal eller Recovery Crème, får dere en Complexion Clearing Masque med applikator i gave.
Lengre og lysere dager gjør at øyeområdet blir litt ekstra utsatt. Vi myser mot solen og fine linjer...