BEHANDLING AV AKNE ARR

27.02.2024

Aknearr oppstår som et resultat av betennelse i huden forårsaket av kviser. Når huden gjennomgår en inflammatorisk reaksjon på grunn av tilstopping av hårsekkene med overskudd av talg, døde hudceller og bakterier, dannes det ofte pustler eller cyster som kan skade hudens vev. Når kvisene leges, kan kroppens naturlige helingsprosess føre til dannelse av arrvev. Arrene kan variere i type og alvorlighetsgrad. Genetikk, alvorlighetsgraden av kviser og hvordan en person behandler kviserutbrudd, kan alle påvirke risikoen for å utvikle arr. Det er viktig å unngå å presse eller klemme på kviser, da dette kan forverre betennelsen og øke risikoen for arr. Det er også avgjørende å behandle kviser tidlig og effektivt.

Hudfornyelse med Dermapen
Dermapen er en avansert mikronålebehandling som gir fantastiske resultater for behandling av akne arr. Denne innovative metoden bruker små nåler for å skape mikroskopiske skader i huden, stimulere produksjonen av kollagen og elastin, og fremme naturlig helingsprosess. Ved å bruke Dermapen på arr, spesielt de forårsaket av akne, kirurgi eller skader, kan mikronålene bidra til å bryte ned arrvevet og fremme vekst av ny, sunn hud. Behandlingen er skånsom og krever minimal nedetid, noe som gjør den til et attraktivt alternativ for mange. 

Effektiv behandling av aknearr med Restylane Skinbooster
Restylane Skinbooster er en hudforyngende behandling som bruker hyaluronsyre for å forbedre hudens struktur og gi næring på dypere nivåer. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i kroppen som er ansvarlig for fuktighet og elastisitet i huden. Ved å injisere hyaluronsyre direkte under huden, gir Restylane Skinbooster økt elastisitet og jevnere hudoverflate. Dette er spesielt effektivt for å redusere synligheten av akne arr og gir en langvarig hydreringseffekt. Resultatene er naturlige og gir huden en sunn glød.

Kombinert effekt
Kombinasjonen av Dermapen og Restylane Skinbooster gir en helhetlig tilnærming til behandling av arr.
Dermapen arbeider på overflatenivå ved å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre teksturen, mens Restylane Skinbooster gir dyptliggende fuktighet og volum, som hjelper til med å glatte ut arr og gi en jevnere hudoverflate.

ZO Skin Health har utviklet produkter som spesifikt retter seg mot akne arr, og med riktig hudpleierutine kan du oppnå en betydelig forbedring. 

Hos A2 Hudklinikk tilbyr vi gratis hudkonsultasjon for å finne den beste kombinasjonen av behandlinger og produkter som passer for din hudtype og behov.