Skinboosters Vital

Restylane Skinbooster Vital

Skinboosters fra Restylane har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. Skinbooster er hudforyngelse i ordets rette forstand.

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Hos A2 Hudklinikk har vi to ulike Skinbooster varianter

  • Restylane Vital
  • Restylane Vital light

Hva kan behandles med Skinbooster?

Små linjer og rynker, forbedre hudkvalitet, redusere arr og gi huden mer glød.

Hvordan foregår behandlingen?

Skinboosters brukes oftest i et hudforyngelsesprogram hvor man fukter huden fra innsiden. En myk gel-lignende substans med hyaloronsyre sprøytes inn under huden i små doser over et større område og gir en fuktighetsgivende effekt fra innsiden. Flere kliniske studier viser at Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid. Produktene kan benyttes i ansiktet, på hender, på halsen og i utringningen. Behandlingen gir huden en mer ungdommelig fremtoning og mer elastisk preg. Samtidig glatter den ut fine linjer og små rynker. Dersom man ønsker å behandle større furer og rynker bør man heller benytte seg av klassiske restylane fillere.

Gi din hud en fantastisk og naturlig glød med Skinbooster!