ZO KAMPANJER 01.05-31.05

02.05.2022

KAMPANJE #1: 

Kjøp Nyheten Illuminating AOX Serum - få Getting Skin Ready® Kit med på kjøpet!

ZO® Ilumminating AOX serum er et konsentrert antioksidantserum som gjør huden motstandsdyktig mot oksidativt stress og reduserer synlig hudskade forårsaket av inflammaging. Serumet gir en lett hydrering som varer. I tillegg støttes naturlig cellefornyelse og reparasjon for å sikre en mer optimal hudhelse. En tørr og livløs hud blir klarere og mer ungdommelig. ZO® Illuminating AOX skjuler ujevnheter, demper rødhet og gir en perleaktig myk finish. 

Pris: 2045,- Du sparer 732,-

KAMPANJE #2:

Kjøp Next Generation Daily Power Defense - få Brightalive 30ml med på kjøpet!

Next generation ZO® Daily Power Defense har fått ny og enda mer avansert teknologi for å forebygge mot inflammaging. Serumet styrker og bygge opp hudbarrieren samtidig som det gir beskyttelse mot miljømessige skader og mot for tidlige aldringstegn. 
Daily Power Defense sørger for en sunnere hud som er velhydrert med glød, er motstandsdyktig og mer ungdommelig. Serumet gir DNA reparasjon ved hjelp av avanserte enzymer og bidrar til synlig reduksjon på tegn til for tidlig aldring av huden.

Effekten av ZO® Daily Power Defense er dokumentert i et 12 uker langt klinisk studie. Deltakerne hadde en signifikant forbedring på fine linjer rundt øynene, huden ble mer velhydrert, jevnere og roligere med mer glød.


ZO Brightalive®har en presis, målrettet og multimodal teknologi som gjør det mulig å oppnå en klarere hud med en jevnere hudfarge uten å sensitivisere eller irritere huden. 
Med kliniske bevis bidrar ZO Brightalive til en klarere hud, redusere mørke flekker og gi en jevnere hudtone.

Pris: 1995,- Du sparer 927,-