KAMPANJE 29.08- 30.09

08.09.2022

Kjøp ZO Brightalive eller ZO Retinol Skin Brightener. 
Få ZO Daily Power Defense 15 ml i gave!

Brightalive® Skin Brightener
Et av ZO® sine viktigste mål er å ta i bruk den mest avanserte teknologien med de mest effektive ingrediensene for å levere best mulig resultat. Brightalive® har en presis, målrettet og multimodal teknologi som gjør det mulig å oppnå en klarere hud med en jevnere hudfarge uten å sensitivisere eller irritere huden. Med kliniske bevis bidrar Brightalive® Skin Brightener til en klarere hud, til å redusere mørke flekker og gi en jevnere hudtone.


Retinol® Skin Brightener

Retinol® Skin Brightener er et høypotent retinolprodukt som stimulerer til cellefornyelse og samtidig gir en jevnere hudtone. Kremen bryter ned eksisterende pigmentering og bidrar til å hemme nydannelse av melanin. Produktet inneholder i tillegg antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler. Finnes i konsentrasjonene 0,25%, 0,5% og 1%. 

Retinol® regnes som gullstandarden når det kommer til anti age, og er klinisk bevist at reduserer fine linjer og rynker. 


Daily Power Defense 15ml - GAVE
ZO® sitt hjørnesteinsprodukt som både hydrerer og gir antioksidantbeskyttelse! Daily Power Defense® kan brukes av alle og er utviklet for å beskytte, reparere og gjenoppbygge hudbarrieren. Brukes før Brightalive® eller Retinol Skin Brightener®.

Pris fra 1395,-