SEPTEMBER KAMPANJE

05.09.2023

I september får du 20% rabatt på Dermapenbehandlinger. Kjøper du en pakke på 3 behandlinger får du 30% rabatt (du velger selv når du vil utføre behandlingene). 

 Hva hjelper Dermapen mot?

  • Redusere tegn til for tidlig aldring⁣⁣
  • Redusere utbrudd og urenheter⁣⁣
  • Redusere synligheten av ulike typer
  • Redusere synligheten av cellulitter og både nye og gamle strekkmerker⁣⁣
  • Redusere ujevn pigmentering⁣⁣
  • Redefinere synligheten av store porer og andre ujevnheter

For mange begynner solskadene å synes bedre nå, og fokuset fremover blir hvordan reparere og korrigere huden etter sommeren.
For å dekke dette behovet, har vi satt opp en fantastisk
kampanje på retinolproduktene våre 💙 

Når dere kjøper enten;

  • Radical Night Repair 1%
  • Wrinkle+Texture Repair 0,5%
  • Retinol Skin Brightener (valgfri styrke)
- får dere med en Daily Power Defense 15ml i gave.
Vi ønsker dere alle en herlig start på høsten!
HVORFOR RETINOL?
Retinol er en form for A-vitamin og en godt dokumentert ingrediens for å reparere skader i huden. I tillegg til å sette huden i reparasjonsmodus, bidrar retinol til økt cellefornyelse og en jevnere hudtone. Videre fremmes også kollagenproduksjonen, noe som bidrar til en strammere og fastere hud. 
ZO Wrinkle + Texture Repair
Passer godt for en aldrende og solskadet hud. Med potent retinol bidrar den til å redusere fine linjer og rynker, forbedre hudkvaliteten og gi en fastere hud. Som en ekstra bonus styrker den hudbarrieren og bidrar til en mer velhydrert og sunn hud.
ZO Retinol Skin Brightener
Jobber målrettet for å gi en jevnere, klarere hudtone og en sunnere hud. I tillegg reduserer den rødhet og bidrar til å forebygge ny misfarging.
Retinol Skin Brightener finnes i 3 ulike konsentrasjoner retinol; 0,25%, 0,5% eller 1% slik at den også passer for de som starter med retinol for første gang.
PS! husk at den også kan brukes på kropp.
ZO Radical Night Repair
Bidrar til å stramme opp, glatte ut og gjøre huden fastere. Potente antioksidanter bidrar til å dempe inflammasjon. Husk at denne favoritten også kan brukes som en hjemmepeel.
ZO Daily Power Defense
Daily Power Defense er selve fundamentet i alle ZO kremprogram. Serumet styrker og bygger opp hudbarrieren samtidig som det beskytter mot miljømessige skader og tidlige aldringstegn.
Verdi gave kr. 629,-