KAMPANJE JANUAR 2022

07.01.2022

2022 er mulighetens år. Kanskje også for å skape en ny og enda sunnere hud? Her har vi samlet noen favoritter fra ZO Skin Health som vi håper kan både inspirere og motivere.

KAMPANJE #1: START MED RETINOL

Når du kjøper ZO Wrinkle + Texture Repair i januar - får du med 30ml ZO Exfoliation Accelerator i en lekker ZO toalettmappe.

ZO WRINKLE + TEXTURE REPAIR


Vi anbefaler ofte ZO Wrinkle + Texture Repair. Som navnet tilsier, jobber den med å forbedre fine linjer og rynker og gi en bedret hudtekstur. I tillegg styrker den hudbarrieren og bidrar til en sunnere og mer hydrert hud - noe mange av oss ønsker oss akkurat nå. Retinolet i Wrinkle + Texture Repair er pakket inn i et spesielt mikroemulsion leveringssystem som sørger for en rask og presis levering av retinol for å sikre best mulig effekt.

Effekten av ZO Wrinkle + Texture Repair er dokumentert i en uavhengig 3. parts studie over 12 uker. 98% av deltakerne hadde en forbedring på fine linjer og rynker, 93% fikk en forbedret hudtekstur og hele 95% fikk en forbedret hudbarriere.

Før og etter 4 måneders bruk av ZO Retinol Skin Brightener og ZO Wrinkle + Texture Repair. Foto cred: CMUD

ZO EXFOLIATION ACCELERATOR

Kombiner gjerne ZO Wrinkle + Texture Repair med ZO Exfoliation Accelerator for å få enda bedre effekt. ZO Exfoliation Accelerator er en krem med blant annet et glykol- og melkesyrekompleks som fjerner døde hudceller og gir en klarere hud. Den gjør at de fleste får enda bedre resultat av andre kremer som for eksempel ZO Wrinkle + Texture Repair. Som en ekstra bonus bidrar den også til en sunnere hudbarriere.

GI HUDEN LITT EKSTRA HJELP

ZO Hydrating Crème er kremen mange av oss ikke klarer oss uten nå som vinteren krever sitt. Kremen er en klar «lifesaver» og en favoritt blant mange. Den bygger opp hudbarrieren og gir fuktighet til en irritert, svekket og tørr hud. ZO Hydrating Crème støtter hudfornyelsen og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Den er tilsatt ZO sitt patenterte ZOX12™ kompleks som gir antioksidantbeskyttelse mot skader forårsaket av frie radikaler.

KAMPANJE #2: ZO ANTI AGING PROGRAM

Dersom du ønsker en hudfornyelse, men ikke er klar for retinol enda kan vi anbefale vårt ZO Anti Aging Program. Her får du det du trenger for å starte med ZO Skin Health. Kittet inneholder ZO Getting Skin Ready med rens, skrubb og pads, ZO Daily Power Defense som sørger for en sunn hudbarriere og ZO Growth Factor Serum som styrker produksjonen av kollagen og hyaluronsyre og jobber for å forbedre fine linjer og rynker. Når du kjøper dette kittet i januar får du med en ZO Brightening Sheet Masque.