JULI KAMPANJE

03.07.2023

Sommeren og juli måned med svale kvelder, lyse netter og lange dager ute gjør godt for både kropp og sjel. Håret blir lysere, huden mer gylden og man føler seg litt ekstra fin i sommerkjolen, som har hengt bakerst i garderobeskapet gjennom en lang vinter. Juli måned er uten tvil også høysesong for bruk av solkrem.
Derfor har vi valgt å ha 10% på alle våre ZO-solprodukter i juli måned. Vi ønsker dere alle en nydelig sommer! 

Den beste solkremen er den du bruker hver dag 
For at den enkelte skal være positiv til å bruke solkrem hver dag, må man være helhjertet fornøyd med hvordan den ser ut og føles på huden. Av den grunn har ZO Skin Health utviklet ulike solprodukter. Det skal være noe for enhver smak, livsstil, hudtype og hudtone, slik at alle skal kunne finne sin favoritt.
Felles for alle ZO sine solprodukter er at de har «ZO® Triple Spectrum Protection» som beskytter mot skader forårsaket av UVA, UVB, HEV og IR-A lys. I tillegg inneholder de antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som beskytter og bygger opp hudbarrieren. 

Nyheten ZO Sheer Fluid Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50
En svært estetisk solkrem utviklet for daglig beskyttelse med rene mineraler.
Den passer for alle hudtyper og gir et svært naturlig resultat på alle hudtoner. Helt ny og innovativ pigmentteknologi gjør at 22% sinkoksid oppleves som usynlig på alle hudtoner.
Husk å riste den godt før bruk. 

Nyheten ZO Gel Sunscreen Broad-Spectrum SPF 50
Utviklet for daglig beskyttelse og har en klar gel formulering som jevner ut hudtonen og passer til alle hudfarger. Den er vann og svetteresistent i hele 40 minutter.

ZO Daily Sheer SPF 50
Beskytter huden med en matt usynlig finish. Den egner seg godt til utendørsaktivitet og er vann- og svetteresistent i hele 80 minutter. Hydrerer godt.

ZO Smart Tone SPF 50
Med tilsatte fargeperler tilpasser den seg godt alle hudtoner.
Denne gir en fin glød og kan brukes alene eller under makeup.

ZO Sunscreen + Primer SPF 30
En favoritt hos mange på grunn av sin utjevnende og silkeaktige «primer effekt».
Den har fysiske filter bestående av sinkoksid, titandioksid og
oppstrammende peptider.

ZO Sunscreen+Powder SPF 30
Denne gjør at solbeskyttelsen fornyes enkelt gjennom hele dagen. Sunscreen+Powder
som kommer i 3 ulike farger og er super når du er på farten.

ZO BROAD SPECTRUM SUNSCREEN SPF 50

Lett solkrem som passer selv for de mest sensitive hudtypene - og for de som trenger ekstra beskyttelse etter behandling. Med sine antiinflammatoriske egenskaper passer den også svært godt til aknehud. Tildelt anbefalingsmerke av Skin Cancer Foundation