Førstemann til mølla!

01.11.2022

Vi har fortsatt noen igjen på lager av den populære oktoberkampanjen!
Ved kjøp av ZO' anti-age kremer får man med Hydrating Creme og toalettmappe på kjøpet.

Radical Night Repair
®Radical Night Repair® er et kraftig anti-age-produkt med en høy konsentrasjon retinol i et patentert leveringssystem. Den bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedre hudstrukturen og jevne hudtonen. Radical Night Repair® gir en glattere, friskere hud med mer glød. Den tilfører potente antioksidanter og gir antiinflammatorisk beskyttelse. Noe som reduserer inflammasjon og forebygger mot fremtidig aldring av huden.

Firming Serum®
Ultralett serum med ZCORE™-kompleks bidrar til en fastere og strammere hud som gir en mer definert ansiktskontur. Produktet forsterker hudstrukturen og hudens naturlige fornyelsesprosess. Firming Serum® støtter hudens naturlige produksjon av kollagen og elastin som bidrar til en stram og fast hud, og er ideell til voksen hud.

Wrinkle + Texture Repair®
Ved hjelp av retinol i mikroemulsjonsteknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker og reversere aldringstegn. Produktet forbedrer hudens tekstur og fasthet og forebygger mot fremtidige skader. Wrinkle + Texture Repair® er ideel for grov, læraktig og solskadet hud.

Growth Factor Serum®
Med vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrar denne formuleringen til å styrke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunnere hud. Growth Factor Serum® er formulert med en kombinasjon av plante- og enzymatisk vekstfaktorer som gjenoppbygger fuktighet og forsterker hudbarrieren. Produktet forebygger mot fremtidige aldringstegn, gjør uttrykkslinjer mykere og styrker huden.

Hydrating Crème
Denne unike formuleringen gir essensiell hydrering til irritert, svekket og tørr hud. Den støtter hudens naturlige fornyelse og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Dens rike, fuktgivende egenskaper gjenoppretter hudens barriere, og betaglukan bidrar til å redusere rødhet.