FEBRUAR KAMPANJE

30.01.2024
KJØP 1, 
FÅ 1/2 PRIS PÅ NR. 2

2 pk. Oil Control Pads eller,
2 pk. Complexion Renewal Pads


ZO Complexion Renewal Pads
ZO Complexion Renewal Pads passer for alle hudtyper. Padsene inneholder en kombinasjon av salisylsyre og glykolsyre som effektivt reduserer overflødig talg og fjerner døde hudceller. Dette bidrar til å stabilisere huden og redusere utbrudd. Ved hjelp av urea gir padsene antioksidanter og fuktighet som styrker hudens overflate.


ZO Oil Control Pads
ZO Oil Control Pads er skreddersydd for de med talgrik hud fordi de inneholder fruktekstrakt fra rosa canina og virginiatrollhassel. Disse ingrediensene gjør padsene ekstra talgkontrollerende og poreminimerende. En kombinasjon av glykolsyre og mandelsyre fungerer som kjemiske eksfolianter, bidrar til å reduserer talgproduksjonen og fjerner døde hudceller. Salisylsyre bidrar i tillegg med antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper. De har også en astringerende effekt. For deg med mye talg anbefaler vi ZO Exfoliating Cleanser og ZO Dual Action Scrub før bruk av padsene.

DERMAPEN + MESOTERAPI!

Få en sunn og spenstig hud med dermapen og mesoterapi i skjønn forening!

Dermapen er en avansert form for mikroneedling som stimulerer hudens egen kollegandannelse. Kollagen er proteiner som er essensielle for spenst i huden og forebygging av rynker og fine linjer.

Mesoterapi er et flytende serum bestående av ulike ingredienser (hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter og peptider) som har store fordeler for huden og hjelper å holde den sunn og gjennomhydrert. I denne kombinasjonsbehandlingen sluser vi ned mesoterapi i huden ved hjelp av Dermapen.

I februar får du denne behandlingen til kun kr 3000! 
Ordinær pris 4990,-